sobota, 21. september 2013

Vuccineli's Little Story

Presneto! Zadnje čase sem tako jezen sam nase – kar ne spravim se za računalnik, da bi napisal kaj vihravega, pustolovskega. Saj ne, da bi se mi v teh dneh dogajalo kaj omembe vrednega, se mi pa je v začetku septembra, ko sem končno smel videti video o Vuccineliju oziroma, kakor smo ga z njegovimi avtorji poimenovali – Vuccineli's Little Story.

Ne spomnim se, da bi vam kaj pripovedoval o snemanju, na fejsbukovi strani sem morda delil kakšen utrinek s snemanja. Toda ti utrinki so nepozaben spomin na brezskrbno poletno poležavanje v travi in magične sončne zahode ob lovljenju poljskih mišk za večerjo. 

No, dolgovezil danes ne bom, ker vem, da ste tisti, ki še niste zasledili in pogledali Vuccinelijeve ljubke zgodbice, že čisto neučakani … Vas kar prepustim ustvarjalnosti in navihanosti naše male mačje šivalnice.



Neli se zdaj šmugla okoli mene in pravi, da bi se skupaj z mano, kajpak, rada še enkrat zahvalila celotni ekipici in vsem, ki so nam kakorkoli priskočili na pomoč. Superfajn ste! MijAwK!

Vuccineli.
Vuccini in Neli.
Osem tačk in šestintrideset krempeljcev.
Zgodbica o dveh navihanih mačkonih Vucciniju in Neli, ki izdelujeta ljubke torbice in toaletke.

Režija: Tina Lagler & Blaž Miklič
Scenarij: Tina Lagler
Direktor fotografije: Blaž Miklič
Igralke: Gea Klopčar, Nina Kuzmić, Ana Erzar
Kamera: Blaž Miklič
Kamera - asistent : Andraž Brelih
Montaer: Tina Lagler
Kolorist: Blaž Miklič
Producent: Tina Lagler
Produkcija: OSM Production
Glasba:
Akashic Records: Fell Good_Acoustic Ukulele

Posebna zahvala I99yju, Titu, Juriju in seveda mami.