torek, 31. december 2013

Happy MijaW MijAw

Ker se nam vsem danes že malce mudi v novo leto, bom kratek.

Na zadnji dan v tem letu, ki je prinesel nekaj padcev in veliko vzponov, ogromno kreativnosti, nove idejice, poznanstva, izzive, toplo crkljanje in mehke objeme,  iskrive dogodivščine, nabrušene krempeljce, pustolovske vaške love na poljske miške,  domače prigrizke za mucke, in še in še, bi se vam rad prav vsem zahvalil. Za podporo. Za pokončne palce. Komplimente in pohvale. Nasvete in mnenja. Naročilca ter nasmejane in zadovoljne obraze. Za to, ker ste z nami.

V čast mi je, da lahko z vami delim prav vse mačje tegobe in radosti, čeprav (s težkim srcem) priznam, da sem bil letos kar malce len glede pisanja. Obljub ob koncu leta ne maram, ker smo mačkoni včasih presneto svojeglavi, se bom pa potrudil, da bom v novem letu več pisal, šival, pekel, skratka gospodinjil kot pravi kmečki maček.

Kakorkoli že, vem, da pogledujete proti uri, da odbije din don za bleščečo novoletno opravo, prekrasen mačji suknjič in zloščene čeveljce, zato vam skupaj z našo živalsko druščino želimo vse lepo, srečno, nasmejano, navihano, noro, veseljaško, kosmato in mijavkasto leto 2o14. Naj bo polno novih presenečenj in ustvarjalnosti, radosti in prečudovitih trenutkov.

HaPPy MijAw MijaW!

Vuccini, Neli, Božo, Iris in Tina


Ni komentarjev:

Objavite komentar